adidas lansează campania Feel the Boost și introduce noul ULTRABOOST 19

adidas lansează noile culori pentru modelul Ultraboost 19, disponibile în întreaga lume începând cu 18 iulie, în completarea campaniei globale Feel The Boost.

Designerii și dezvoltatorii adidas au lucrat cu mii de alergători din întreaga lume pentru a reinventa total pantofii pentru alergare. Împreună au simplificat modelul original adidas Ultraboost de la 17 piese la doar 4 componente de performanță, creând astfel un model mai ușor, cu un retur mai mare de energie, pentru o nouă experiență a alergării.

Beneficiile Ultraboost 19 includ:

  • Optimizarea tălpii cu 20% mai mult Boost adăugat pentru mai multă energie la fiecare pas.
  • Noul arc de torsiune asigură propulsia fără efort. Rezultatul acestei configurații de înaltă performanţă este un pantof care oferă mai multă energie celui care îl poartă.
  • Sistemul 3D pentru călcâi susține piciorul în momentul impactului, oferind suport sporit și stabilitate pentru o alergare mai sigură.
  • Ţesătura inovatoare Primeknit 360 este dintr-o singură bucată şi îmbracă piciorul pentru o susținere îmbunătățită și un confort sporit.
ULTRABOOST 19
ULTRABOOST 19

Începând cu lansarea sa în 2013, Boost a stabilit noi standarde pentru confort și design, ajutând sportivii din mai multe categorii: alergare, baschet, tenis, golf, skateboarding și baseball. Boost va continua să facă parte din cele mai avansate inovații de produs marca adidas, inclusiv FUTURECRAFT.LOOP, recent prezentat, un pantof pentru performanță 100% reciclabil.

Citește și: adidas creează o nouă inovație Boost pentru alergătorii urbani: Pulseboost HD

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

one × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.