adidas Running lansează astăzi noul pantof PureBOOST. Inspirat şi creat pentru alergătorii care privesc fiecare cursă ca pe o nouă aventură, PureBOOST are un design versatil, dinamic şi adaptabil pentru a le permite alergătorilor să facă faţă provocărilor oferite de oraş.

Călcâiul pantofului PureBOOST este ridicat cu 8 mm şi conturează progresiv stratul interior al tălpii BOOST, cu un vârf lat ce oferă susţinere pe măsură ce traseul se schimbă, fiind perfect pentru virajele strânse prin oraş.

Învelişul tălpii a fost de asemenea creat pentru a corespunde nevoilor impuse de alergarea în oraş, iar stratul de cauciuc din zona mediană este realizat pentru a oferi susţinere şi protecţie în timpul cursei urbane. Materialul elastic de pe talpa exterioară asigură aderență şi îi permite piciorului să se mişte în armonie cu talpa BOOST.

În acelaşi timp, ţesătura părţii superioare a pantofului asigură adaptabilitate în ritmul alergătorului. Limba pantofului construită dintr-un strat dublu oferă suport şi îi permite piciorului să se mişte în acelaşi ritm cu țesătura superioară. 

„Alergătorii din întreaga lume transformă oraşul în terenul lor de joacă şi folosesc cursele drept cel mai ingenios mod de explorare. Cu PureBOOST am vrut să le oferim cel mai performant instrument pentru a-i ajuta să-şi depăşească limitele şi pentru a explora oraşul.” – Stephan Schneider, manager adidas PureBOOST

Noul pantof de alergare PureBOOST este disponibil în magazinele adidas din România la prețul de 637 lei.

poza produs adidas PureBOOST, 637 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

one × four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.