adidas Ultra Boost 2016

adidas tocmai a prezentat versiunea 2016 a celui mai performant pantof de alergare din portofoliul său: Ultra Boost. Acesta a fost îmbunătățit atât la nivel tehnic cât și estetic, fiind disponibil în culori noi.

Din punct de vedere tehnic, adidas Ultra Boost 2016 oferă suport mai bun pentru picior în partea superioară a tălpii, la interior, acolo unde aceasta se întâlnește cu materialul ce îmbracă piciorul.

Mai mult, partea superioară ce acoperă picioarele este acum și mai flexibilă și oferă o aerisire mai eficientă. Materialul folosit la corpul pantofului – „Primeknit” are acum o elasticitate mai bună pentru a oferi un suport mai bun în timpul mișcării.

adidas Ultra Boost 2016

Pentru îmbunătățirea tracțiunii de acum este folosit materialul „Continental Rubber” pentru zona de contact cu solul iar restul tălpii folosește material care promite să fie și mai rezistent ca până acum.

adidas Ultra Boost 2016

Momentan, adidas Ultra Boost 2016 este disponibil doar pe adidas.com la un preț de 180 de dolari SUA în patru culori pentru femei: Clear Green, Orange, White și Black și trei pentru bărbați: Clear Green, Solar Red, White. Pe piețele din vestul Europeiadidas Ultra Boost 2016 costă 180 de euro și este disponibil în culori ușor diferite adică atât pentru femei și bărbați apare și culoarea argintie iar pentru bărbați nu este disponibilă și culoarea neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

three × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.