Wilson Kipsang revine în Japonia pentru a încerca să-și doboare recordul reușit anul trecut în Maratonul de la Tokyo și aduce cu el pantofii adidas adizero Sub2, care vor fi puși în vânzare și pentru restul pasionaților de alergare din lume. 

Construit special pentru atletul profesionist, adidas adizero Sub2 este cel mai ușor și avansat pantof de alergare marca adidas Running și, de acum, poate fi și al tău. Având în talpă tehnologia BOOST Light, într-o versiune nouă și îmbunătățită, pantoful a fost dezvoltat pe perioada a aproape cinci ani pentru a răspunde la perfecție cerințelor celor mai pretențioși alergători de talie mondială.

Printre aceștia se numără și Wilson Kipsang care se întoarce în Japonia pentru a alerga din nou în Maratonul de la Tokyo unde, anul trecut, a reușit cel mai rapid timp înregistrat vreodată de un alergător într-un maraton pe pământ nipon. După evoluția în ediția 2018 a maratonului, Kipsang va lansa adizero Sub2 pentru publicul larg.

„Suntem bucuroși să-l vedem pe Wilson participând din nou cu adidas adizero Sub2 în Maratonul de la Tokyo și, mai mult decât atât, suntem bucuroși să putem face disponibil acest pantof tuturor iubitorilor de alergare de pe glob”, a declarat MatthiasAmm, PCD la Adidas Running.

Beneficiind de tehnologia Continental Microweb în partea exterioară a tălpii, adizero Sub2 a fost lansat pentru un număr redus de maratoniști profesioniști în cadrul Berlin Marathon Expo, anul trecut. Pantoful va fi disponibil în magazinele adidas din lume începând cu 15 martie la un preț recomandat de $180. Prețurile pentru România nu au fost comunicate încă.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

3 × 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.