adidas PULSEBOOST HD

adidas Pulseboost HD este primul model ce oferă Boost HD, o evoluție a tehnologiei adidas folosită pentru tălpile pantofilor.

Boost HD: o nouă inovație în tehnologia Boost. Pentru mai multă stabilitate, același confort și energie de neegalat, adidas a proiectat Boost HD – definiția calității.

Mai apropiat de sol, Pulseboost HD este pregătit pentru imprevizibil. O oprire bruscă, o schimbare rapidă a direcției pe o stradă aglomerată a orașului, nu reprezintă o problemă având disponibil un pachet complet nou de beneficii performante pentru alergători.

  • Boost HD este proiectat pentru mai multă stabilitate, prezentând același confort și boost de energie – o nouă definiție a calității.
  • Continental™ Adaptive Traxion este noua talpă exterioară din cauciuc, dezvoltată de inteligența artificială, ce oferă aderență maximă în schimbarea rapidă a direcției pe orice tip de suprafață, uscată sau umedă.
  • Adapt Knit este nouă structură superioară flexibilă, ce se întinde atât cât este necesar.

Pentru a evidenția designul și povestea colaborării, pantoful sport prezintă coordonatele GPS pentru New York, Paris și Berlin, unde alergătorii din fiecare oraș au contribuit la dezvoltarea Pulseboost HD.

În parteneriat cu Spotify, adidas a inclus un cod QR pe ​​limba pantofilor ce face trimitere directă către un playlist personalizat pentru locuri diferite din întreaga lume, asigurându-se că fiecare alergător este pregătit pentru mișcare.

Începând cu 27 iunie, Pulseboost HD va fi disponibil în magazinele adidas din întreaga lume.

Citește și: LifeBox lansează LifeBox Kids, meniurile special create pentru copii LifeBox Kids

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.