adidas parley UltraBOOST X

adidas a dezvăluit astăzi un nou model de pantofi de alergare Parley UltraBOOST X, într-o nuanță de alb, îmbinând cauza cu stilul și performanța.

Prin intermediul parteneriatului dintre adidas și Parley sunt remodelate modelele emblematice ale pantofilor pentru performanță, folosind Parley Ocean Plastic™.

Noua culoare a pantofilor amintește de criza decolorării coralilor care amenință oceanele, simbolizând, de asemenea, intenția de predare a steagului alb pe care ar trebui să o arate umanitatea, pentru a face pace cu oceanele și pentru a stopa poluarea apei cu materiale plastice prin intermediul unei abordări bazate pe colaborare: prin strategia Parley AIR, care susține „evitarea” utilizării materialelor plastice, „colectarea” deșeurilor plastice și „remodelarea” materialului plastic în sine.

Sunt folosite în medie 11 sticle de plastic per pereche pentru țesătura superioară a pantofului UltraBOOST X Parley, iar șireturile, conturul călcâiului și elementele de susținere laterală sunt realizate din PET reciclat.

Designul este în continuare gândit să ofere performanță ridicată, ceea ce înseamnă că gama adidas Parley îmbină funcționalitatea superioară și stilul cu o cauză bine definită – de a crește gradul de conștientizare în ceea ce privește poluarea apei și de a provoca o schimbare pozitivă.

Inovațiile principale includ:

  • Primeknit – înveleşte piciorul pentru confort și suport; realizat în proporție de 95% din Parley Ocean Plastic™.
  • Conturul călcâiului – oferă susținere și libertate de mișcare în zona călcâiului lui Ahile; realizat din materiale naturale.
  • Sistemul Torsion – realizat din material regenerabil, sistemul asigură flexarea naturală a piciorului de la călcâi până la degete.
  • Talpa exterioară de cauciuc – realizată din material natural, care oferă aderență superioară și se adaptează cu fiecare acțiune a piciorului, mișcându-se în armonie cu talpa BOOST pentru a oferi o alergare mai flexibilă și lină.
  • Talpa BOOST – creată pentru confort sporit și amortizare, care stochează și eliberează energie cu fiecare pas; realizată cu energie regenerabilă.
  • Parley UltraBOOST X – are, de asemenea, forma arcuită distinctivă Adaptive Arch, care asigură libertate de mișcare în timpul alergării, pentru un confort sporit și suport.

Pantofii sunt echipați și cu un Chip NFC – o experiență digitală unică, ce oferă mai multe detalii despre parteneriatul adidas x Parley și Parley A.I.R. Strategy.

Pantofii UltraBOOST X Parley vor fi disponibili  în magazinele adidas din România începând cu 30 iunie, la prețul de 910 lei.

Citește ultimele ȘTIRI și în numărul 6 al revistei RUNNING MAG, disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, la centrele de presă din Aeroportul Henri Coandă și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

5 × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.