UltraBOOST All Terrain pentru barbati

adidas a lansat două produse noi din gama inovatoare UltraBOOST: UltraBOOST All Terrain și UltraBOOST X All Terrain.

Susținut de inovație și stil, fiecare design folosește tehnologii adidas de ultimă generație, inclusiv BOOSTTM, talpa Continental Stretchweb, țesătura Primeknit rezistentă la apă și elemente reflectorizante ce permit purtătorului să alerge indiferent de condițiile meteorologice.

Cele mai recente produse din gama UltraBOOST te ajută să elimini orice scuză de a nu face mișcare din cauza vremii. Produsele sunt special concepute pentru a-i ajuta și încuraja pe alergători să facă față condițiilor meteorologice, indiferent dacă au de-a face cu ploaie, zăpadă, întuneric sau frig.

UltraBOOST All Terrain include o structură integrată pentru o susținere mai bună, în timp ce UltraBOOST X All Terrain este creat special pentru piciorul femeii, cu o arcadă adaptivă ce asigură o potrivire mai bună a țesăturii adidas Primeknit, continuând să ofere susținere dinamică astfel încât fiecare alergare să fie mai ușoară.

Vremea este imprevizibilă toamna, de aceea dezvoltarea acestor produse a durat mai mult ca de obicei. Testarea extinsă ne-a asigurat că fiecare element de design oferă protecție și confort fără compromisuri în orice condiții. Ne-am concentrat în mod special asupra creșterii înălțimii materialului ce acoperă glezna, pentru a proteja și crea o mișcare mai ușoară de la picior la talpă cu fiecare pas”. – Stephan Schneider, adidas Running

Principalele caracteristici ale ambelor modele includ:

  • Țesătură superioară adidas Primeknit, care este rezistentă la apă – combinarea țesăturilor care permit trecerea aerului cu fire rezistente la umiditate asigură o potrivire perfectă și o protecție imbatabilă împotriva mediului înconjurător în continuă schimbare.
  • Talpa Continental Stretchweb – realizată din cauciuc Continental de înaltă calitate pentru a crește tracțiunea piciorului pe suprafețe alunecoase și pentru o alergare ușoară și mai flexibilă.
  • Talpa BOOSTTM – oferă ultra-confort și amortizare care stochează și returnează energia de fiecare dată când piciorul atinge solul, chiar și atunci când este uscat, umed sau înghețat.
  • Configurația All Terrain LUX – o talpă aspră care asigură o tracțiune stabilă a piciorului atunci când drumul este afectat de condiții nefavorabile, cum ar fi ploaia sau nămolul.
  • Protecție sporită a gleznei – pe măsură ce vremea devine mai rece, designul înalt care acoperă glezna asigură mai multă căldură în timpul alergărilor în frig, diferențiind UltraBOOST All Terrain și UltraBOOST X All Terrain de celelalte produse UltraBOOST.
  • Elemente reflectorizante – pe măsură ce nopțile devin mai întunecate, detaliile reflectorizante de pe suprafața textilă oferă o vizibilitate maximă pentru alergarea stradală.

Ambele modele se găsesc în magazinele adidas începând din 21 septembrie 2017, cu prețuri începând de la 805 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

five × three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.