adidas Futurecraft 4D

Prin angajamentul său de a ajuta sportivii să facă diferența în sporturile pe care le practică, adidas a lansat Futurecraft 4D, primii pantofi de înaltă performanță din lume care au talpa realizată cu ajutorul luminii și oxigenului prin Digital Light Synthesis, o tehnologie Carbon.

Futurecraft 4D reprezintă o realizare adidas Futurecraft – demersul adidas pentru a defini viitorul fabricării produselor prin explorarea noilor tehnologii, a designului și a colaborării pentru a le oferi atleților cele mai bune produse.

Talpa Futurecraft 4D este rezultatul a 17 ani de cercetare a alergării și a devenit realitate printr-un proces digital inovator de creare a pantofilor, care a eliminat necesitatea prototipurilor tradiționale sau a matriței.

Cu noua tehnologie, adidas produce articole sport pentru performanță printr-o modalitate complet diferită, fară să altereze calitatea și lasă în urmă imprimarea 3D, aducând procese diferite în fabricarea produselor sport.

Digital Light Synthesis este un proces tehnologic revoluționar, dezvoltat de Carbon, care folosește proiecția digitală a luminii, optică permeabilă la oxigen și rășini lichide programabile pentru a genera  produse polimerice durabile și de înaltă performanță.

Futurecraft 4D reprezintă prima utilizare de către adidas a Digital Light Synthesis, și următorul pas pe care brandul îl face în realizarea unui design și a procesului de fabricație bazate pe datele culese de la atleți.

adidas Futurecraft 4D

Cu o ambiție de a crea un pantof de alergare superior, adidas a analizat toate datele despre alergare pe care le deținea pentru a integra zone funcționale în talpa realizată prin intermediul Digital Light Synthesis.

Spre deosebire de orice tehnologie de fabricație tradițională, Digital Light Synthesis permite adidas să abordeze cu precizie nevoile fiecărui atlet în ceea ce privește mișcarea, amortizarea, stabilitatea și confortul integrate într-un singur element.

Platforma unică Carbon, ce utilizează rășini programabile oferă performanțe de neegalat în ceea ce privește durabilitatea materialului și capacitatea de reacție elastică.

adidas va oferi trei sute de perechi de pantofi Futurecraft 4D unui număr restrâns de persoane, în aprilie 2017. Mai mult de 5000 de perechi de pantofi vor fi comercializați în sezonul de toamnă / iarnă 2017, urmând lansări noi în sezoanele următoare.

adidas Futurecraft 4D

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

7 + 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.