adidas Running introduce cea mai recentă iterație a adidas 4DFWD – următorul pas în utilizarea datelor și a tehnologiei cu imprimare 3D pentru producția tălpilor concepute pentru a te propulsa.

Combinând informațiile colectate timp de mai mulți ani despre performanțele sportivilor cu tehnologia unică de imprimare 3D, adidas 4DFWD este creat pentru a le oferi alergătorilor o experiență de alergare complet nouă. După lansarea inițială din luna mai și varianta alb cu roșu solar de luna trecută, ambele în cantități limitate, adidas 4DFWD se lansează acum la nivel internațional într-o variantă neagră cu accente de verde vibrant.

De mai bine de patru ani, adidas a dezvoltat talpa intermediară cu tehnologia 4D în parteneriat cu Carbon. Combinând date despre performanțele sportivilor și tehnologia Carbon Light Digital Synthesis™ pentru a produce cu precizie tălpi intermediare imprimate 3D, pantofii adidas 4D sunt printre primii din lume care utilizează această tehnologie de ultimă generație, care oferă posibilitatea unei ajustări optime a tălpii intermediare, astfel încât sportivii să se poată bucura de performanță și precizie la fiecare pas și fiecare mișcare.

Identificată după explorarea a cinci milioane de structuri 4D posibile, 4DFWD este realizat cu grijă față de natură. Talpa intermediară este realizată din 40% materiale naturale și regenerabile, în vederea combatarii poluării cu deșeuri din plastic.

Geometria unică a celulei 4DFWD este codată pentru a se comprima într-o singură direcție: înainte. Atunci când piciorul alergătorului atinge solul intervine forța de frânare care îl încetinește. 4DFWD reduce acestă forță prin redirecționarea impactului în mișcare înainte. Cu fiecare pas, talpa intermediară 4DFWD propulsează piciorul alergătorului și îi oferă o tranziție lină și un dinamism unic.

Pentru a marca lansarea pantofilor, adidas lansează provocarea „Take It Forward” – un nou plan de antrenament holistic de trei săptămâni în aplicația adidas Running care invită iubitorii sportului să parcurgă 30 km între 10-31 august, fie prin alergare, mers pe jos sau pe banda de alergare.

Împreună cu 4DFWD, adidas lansează și noul adidas 4DFWD PULSE, care combină tehnologia 4D și EVA pentru a asigura o aterizare lină la fiecare pas. Perfect imprimat și poziționat cu precizie, călcâiul pantofului este codat pentru o rulare lină.

În acest sens, călcâiul 4DFWD înclinat pentru atenuarea impactului face echipă cu talpa intermediară EVA. Acest design unic se traduce printr-o tranziție lină a călcâiului în momentul atingerii solului. Partea superioară din plasă cu trei straturi a 4DFWD PULSE a fost proiectată pentru un suport elastic al mișcărilor laterale și liniare. Aceasta combinată cu talpa exterioară, concepută să funcționeze în armonie cu talpa intermediară, oferă tracțiune în timpul alergării.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeInstagram și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × four =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.