Mark Zuckerberg - alergare

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, și-a făcut un obicei ca în primele zile ale fiecărui an să lanseze o provocare pentru toți cei de pe rețeaua sa de socializare. După ce a schimbat ireversibil lumea „social media” cu creația sa „Facebook”, Mark vrea să se ocupe și de restul și să ne încurajeze să devenim oameni mai buni. Anul trecut, „A year of books” a strâns aproape 600.000 de oameni de pe rețea într-un grup în care provocarea a fost să citești o carte la fiecare două săptămâni.

Ei bine, pentru că Mark Zuckerberg știe că „mens sana in corpore sano”, pe 5 ianuarie el a creat grupul „A year of running” și a declarat că și-a propus ca în 2016 să alerge 365 de mile (asta înseamnă vreo 587 kilometri). Desigur, o milă pe zi (1.6 kilometri) nu este atât de mult dar cu siguranță este un obiectiv care te poate transforma într-un mare atlet pe viitor. Dacă Mark are timp să o facă, poți să o faci și tu. Sunt de aceeași părere aproape 90.000 de oameni care au aderat deja la grupul „A year of running”.

CITEȘTE ȘI: Să te smulgi de pe canapea? Du-te, Dicăăă, du-teee!

Ce mai aștepți, aderă la mișcarea lui Mark și împărtășește cu toată lumea cum și pe unde alergi. Nu contează că vei face primele alergări ca și Mark sau că ești un profesionist. Important este să arătăm lumii, cu ajutorul uriașului Facebook, cât de mulți runneri suntem pe Pământ.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește alte articole din categoria ȘTIRI:
Technogym îți face playlistul în funcție de ritmul în care alergi
New Balance lansează ediția limitată runDisney
Back to the future cu Skulpt Chisel
adidas Train & Run este disponibil pe device-urile cu Windows 10
VIDEO: Fabletics te salvează de momentele neplăcute din timpul antrenamentului
Antrenament de alergare pentru Sebastian Vettel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

five × one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.