Cea de-a doua ediție a Festivalului Sporturilor Greenfield, desfășurată pe 16-17 Septembrie în Greenfield Băneasa, București, a oferit celor 1.429 de participanți o experiență multisport.

Festivalul Sporturilor Greenfield este un eveniment dedicat pasionaților de sport, oferindu-le posibilitatea de a participa la una sau mai multe dintre probele sportive pregătite de organizatori: Alergare pe potecă, Mountain Bike și E-MTB, Orientare sportivă și Cursa cu obstacole.

Un loc important în cadrul evenimentului a fost ocupat de copii, care au avut o probă dedicată, Cursa Copiilor, susținută de Avenor College, desfășurată pe categorii de vârstă. Pe lângă proba sportivă, cei mici s-au bucurat și de face painting, pictură pe figurine 3D și fotografii cu mascote.

Câștigătorii Festivalului Sporturilor Greenfield

Trofeul multisport a fost câștigat de 11 sportivi, în urma participării și finalizării cu succes a tuturor probelor sportive.

Proba de Alergare pe potecă – 5 km, susținută de Luxuria Residence, a fost câștigată de Adrian Brănescu, la egalitate cu Andrei Livezeanu, și de Cristina Ilie; la proba de Alergare pe potecă – 11 km, susținută de RCTI, s-au impus Robert Necula și Alexandra Streja; iar la cea mai lungă probă de Alergare pe potecă – 21 km, susținută de Greenfield Băneasa, câștigători au fost Marius Ionescu și Maria Magdalena Veliscu.

Câștigătorii probei de Mountain Bike – 15 km, susținută de Doraly sunt Alexandru Puchianu și Diana Maria Anorocioaei, în timp ce la proba de Mountain Bike – 29 km, susținută de Spatzioo, s-au impus Rareș Manea și Maria Preda.

Proba de Orientare Sportivă, susținută de Nestle, a fost câștigată de Radu Milea și Andra Anghel, în timp ce la Cursa cu obstacole, susținută de Delaco, câștigători au fost Mădălin Colezea și Mariana Tabita Ungureanu.

Pe lângă sportivi, la Festivalul Sporturilor Greenfield au fost prezenti și 80 de voluntari, 30 de coordonatori și aproximativ 1.500 de spectatori.

Festivalul Sporturilor Greenfield este un eveniment organizat de Tabere si Circuite de Alergare, Schi și MTB, susținut de Impact Developer & Contractor și doraly.ro, sponsorizat de Greenfield Băneasa, Spatzioo, Luxuria Residence și RCTI.

IMPACT Developer & Contractor, sponsorul Platinum al evenimentului,  este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, dezvoltând comunități sustenabile pentru cei care-și doresc o viață mai sănătoasă. Proiecte dezvoltate de IMPACT: GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence în București, Boreal Plus în Constanța și GREENFIELD Copou în Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

six − five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.