RUNNING MAG 7

Pentru acest nou număr al revistei RUNNING MAG am decis să ne băgăm nasurile şi în alte sporturi în afară de atletism, sporturi în care se aleargă mult şi bine.

Şi bineînţeles că cel mai apropiat şi la îndemâna a fost fotbalul, acolo unde un atacant aleargă şi peste 10 kilometri în fiecare meci! Ghid în incursiunea noastră ne-a fost nimeni altul decât Ciprian Marica, fotbalist care a jucat 72 de meciuri pentru echipa naţională, înscriind 25 de goluri. Ciprian nu doar că ne-a dezvăluit detaliile antrenamentelor lui ci şi planul nutriţional în cel mai mic detaliu.

Tot parte a investigaţiilor paralele atletismului sunt şi paginile dedicate pregătirii lui Charlize Theron pentru rolul exploziv din Atomic Blonde şi antrenamentelor lui Karlie Kloss, supermodel Victoria’s Secret.

Răcoarea nopţii ne-a atras la o cursă nocturnă prin centrul Bucureştiului, moment în care ne-am dat seama că România are foarte multe oraşe în care se poate alerga şi în afara parcurilor. Prin urmare, ne-am propus să facem excursii alături de noul nostru partener logistic, automobilul electric Renault ZOE. Mai multe detalii despre cum putem ajunge şi în oraşul tău găseşti la pagina 26.

Rubricile permanente editate de către experţii RUNNING MAG au rămas la fel de pline de ponturi de antrenament şi recuperare, surpriza în acest număr constând în debutul unei rubrici noi susţinute de campioana olimpică Constantina Diță: cum să te pregăteşti pentru o cursă de 10 kilometri.

Şi pentru că tot se apropie sezonul curselor serioase, Petre Manu ne-a pregătit toate detaliile pentru realizarea unui vis: antrenamentul pentru primul maraton!

Despre competiţiile la care am fost sau la care ne vom duce sunt multe pagini în RUNNING MAG 7 (Ocean Lava 2017, Maratonul Olteniei, Color Run, Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor), completate cu sfaturile specialistului în ultramaratoane, Andrei Gligor, prezent atât în Deşertul Nabib cât şi în China, la Gobi March.

În numele celor care au nevoie de recuperare după atâţia kilometri alergaţi, am cerut sfaturile fiziokinetoterapeutului Mihaela Predica, pentru a afla ce avem de făcut când ne dor genunchii, înainte de a ajunge la probleme mai serioase care să ne tragă pe dreapta.

Şi pentru că obiceiurile bune se păstrează, suplimentul FITNESS MAG este şi de această dată prezent cu 32 de pagini pline cu sfaturi şi antrenemante furnizate de profesioniştii din industria de profil.

Invitată de marcă este Mihaela Rădulescu, o vedetă ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Programul sportiv al Mihaelei arată ca al unui atlet olimpic, aşa că între două filmări am reuşit să o prindem la sală pentru a afla cum reuşeşte să găsească atâta energie pentru atât de mult timp.

Rubricile permanente compilate de Adrian Dragomir şi Roberto Alexandru ne duc în lumea execuţiei corecte a genuflexiunilor şi în cea a dezvoltării unui spate ”monstruos”.

Pleci în vacanţă şi ţi-e dor de sală? Stai fără grijă, Ionela Paraschiv ţi-a pregătit deja programul, iar dacă nu ştii cum să alegi un program care să ţi se potrivească când te întorci, multiplul campion naţional Florin Uceanu îţi indică direcţiile principale spre care să te orientezi.

Am pregătit şi două surprize, tot din zona fitnessului: cum să sari coarda pentru condiţie fizică de vârf şi ce antrenamente să urmezi dacă eşti practicant de MMA (Arte Marţiale Mixte). Responsabili pentru aceste programe de transpirat intens sunt Cătălin Gherman şi Horaţiu Balint, aşa că nu ne înjura pe noi dacă îţi ajunge pulsul la 180 bpm.

Dar destul cu vorbăria, e timpul să dai o fugă până la cel mai apropiat magazin din rețeaua Inmedio pentru numărul 7 al revistei RUNNING MAG.

Cu RUNNING MAG alergarea este noul tău stil de viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.