7 branduri cool pentru pasionații de alergare

Am găsit 7 branduri cool de care poate nici nu ai auzit, dar care îți pot transforma complet ieșirile la alergare. Și sigur vei ieși în evidență.

Îți place să ieși la alergare, dar vrei să fii puțin diferit? Vrei să fii cool și să ieși din zona de mainstream? Atunci poți să te orientezi spre unii producători de echipament sportiv mai puțin cunoscuți care vin cu ceva diferit pe o piață dominată de jucători globali precum Nike sau adidas. Un material realizat împreună cu lachicboutique.ro!

Satisfy

Satisfy este un brand din Paris care se inspiră din lumea comunităților de alergare, dar care pune accentul și pe muzică, modă sau artă. Produsele sunt din categoria premium, pentru care trebuie să scoți din buzunar aproximativ 120 de euro pentru un tricou sau 140 de euro pentru o pereche de pantaloni. Totul este fabricat în Europa.

satisfy

Tracksmith

Tracksmith sunt din Boston și pun accentul pe tradiție. Stilul produselor sale este inspirat din designul modelelor vechi de succes, iar mottoul companiei este „de la alergători pasionați pentru alergători”. Compania vizează alergătorii amatori care participă la competiții, dar nu la nivel de profesionism.

Tracksmith

Janji

Cu mottoul „Run Everywhere“, Janji lansează câte o colecție la fiecare jumătate de an și care este inspirată de alergătorii dintr-o anumită regiune. Compania din Boston colaborează cu designeri locali din zona de unde este inspirată colecția, iar 5% din toate încasările sunt donate ONG-urilor care luptă ca apa să fie accesibilă tuturor.

janji

Doxa

Doxa este un producător de echipament sportiv din Copenhaga și totul se produce în Europa. Doxa vine cu influențe din lumea modei pe care le aplică în conceperea echipamentului tehnic. În plus, este o companie preocupată de protecția mediului înconjurător, inspirând și alergătorii să procedeze la fel, conform mottoului Run – Recycle – Repeat.

doxa

Ashmei

Și cei de la Ashmei, cu sediul în Londra, pun performanțele sportive și responsabilitatea socială pe același plan. Prin produsele sale, compania vrea să facă diferența atât pentru atleți, cât și pentru mediul înconjurător. Lâna merinos este materialul principal din care este confecționat echipamentul, iar alergătorii-țintă sunt cei de trail și anduranță.

ashmei

Territory Run Co.

Territory Run Co. sunt din Portland și terenul lor favorit este cel de trail. Totul este conceput pentru a face alergătorul să se simtă liber în natură și să se bucure de alergare cu fiecare pas. Compania are produse în serie limitată, dar colaborează și cu companii de renume din domeniul de alergare montană, precum NW Alpine.

Territory Run Co

Willpower

Compania din München vine cu un stil simplu, fără culori neon, dar cu un accent pe calitate. Nu performanțele sportive sunt în prim-plan, ci starea de bine a alergătorului, indiferent că aleargă 5 kilometri sau un maraton. „Running With Attitude“ este mottoul brandului german, care vrea ca fiecare să-și aleagă propriul stil, fără să fie influențat de trendurile în domeniu.

Willpower

Foto: Producători

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

thirteen − 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.