Unul din lucrurile care ne plac la Lidl este că în fiecare săptămână, în funcție de temă, găsești lucruri diferite în magazine.

Am răsfoit noul catalog și pentru ca totul să fie sub control îți facem 6 recomandări pe care le găsești într-un magazin Lidl de lângă tine.

Dacă vrei să-ți măsori tensiunea și pulsul îți recomandăm un tensiometru cu Bluetooth care te și avertizează asupra eventualelor aritmii.

Poți să-ți descarci apoi pe telefon, cu ajutorul aplicației speciale, rezultatele înregistrate ale analizei și evaluări grafice ale valorilor tensiunii.

Dacă vrei să faci o comparație a valorilor înregistrate dimineața și seara, aplicația îți redă o situație clară a ultimelor 7 zile așa că ești permanent la curent cu orice modificări apar.

tensiometru cu Bluetooth

Ținând cont că ne apropiem de sezonul rece, nu strică să ai în casă și un inhalator pentru tratarea căilor respiratorii superioare și inferioare.

Se utilizează în cazul răcelilor, astmului sau a altor afecțiuni ale căilor respiratorii.

Și tot acum găsești la Lidl și soluție pentru inhalator, în cutie cu 30 de fiole, adecvată pentru toate nebulizatoarele cu duză și ultrasunete, cu acționare electrică.

inhalator pentru tratarea căilor respiratorii superioare și inferioare

Kilogramele în plus, reprezintă unul dintre principalele motive pentru care te-ai decis să faci sport. La Lidl găsești începând de luni un cântar special cu diagnoză, care îți arată atât agreutatea corporală, dar îți oferă și informații legate de grăsimea corporală, a apei din organism, a procentului de țesut muscular, a masei osoase și a necesarului de kcal.

Cântarul are bluetooth și se utlizeaza împreună cu aplicația Healthcoach și ai acces pe telefon la toate informațiile despre coprul tău.

Dacă practici sportul la altitudine mare îți recomandăm un pulsometru care să-ți determine saturația în oxigen și a frecvenței cardiace.

Pulsometru

Și pentru că acum este la modă să facem zilnic cât mai multă mișcare, brățara Fitness cu bluetooth de la Lidl te ajută să-ți monitorizezi activitatea cotidiană: numărul de pași, distanța parcursă, calorii consumate, durata activității și, mai ales, dacă ți-ai atins obiectivele stabilite.

Desigur, îți monitorizează și somnul și înregistrează orice activitate de mișcare. Și se poate asorta la orice ținută de birou.

brățara Fitness cu bluetooth

Așa cum ți-am spus, de luni 26 septembrie, ai alte 6 motive să treci pe la un magazin Lidl din apropierea casei tale.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria SFATURI:
Cum te pregătești pentru o cursă de alergare – 7 sfaturi pentru începători
Cum să faci să alergi mai mult
Cum ne alegem pantofii de alergare
5 chestii esențiale pentru cursele de trail
10 lucruri esențiale de reținut dacă vrei să te apuci de alergat
Primii pași spre marea alergare cu FitRepublic
Cât costă să alergi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.