5 lucruri care te pot ajuta să-ți regăsești motivația de a alerga

… asta, dacă ai pierdut-o. Să fim sinceri. Oricât de pasionați suntem de alergare, avem momente în care pur și simplu nu avem chef să ieșim la aer.

Iar în această perioadă cu atât mai mult. Dacă ai ajuns și tu în această situație, e bine să știi că nu ești singurul / singura.

Și avem cinci lucruri care pot să-ți reaprindă motivația de a ieși la alergare.

Alege-ți o cursă la care vrei să participi

Ca să ieși din rutină, alege-ți o cursă la care vrei să participi. Caută un oraș nou pe care vrei să-l explorezi și înscrie-te la una dintre cursele de acolo. Mie îmi place mult în Dubai și mi-am propus să alerg acolo pe 24 ianuarie. Găsește-ți cursa preferată și, dintr-odată, vei vedea că antrenamentele pentru asta sunt mult mai plăcute.

5 lucruri care te pot ajuta să-ți regăsești motivația de a alerga

Scoate pe cineva la o alergare

Dacă știi pe cineva care aleargă, fie de la serviciu sau un vecin de bloc, scoate-l la o alergare, chiar dacă nu sunteți foarte apropiați sau crezi că nu aveți multe lucruri în comun. Poți încerca și cu cineva care nu a mai alergat vreodată. Alergarea în grup apropie oamenii și, cu siguranță, vei descoperi noi prieteni.

Ascultă un audiobook

Uneori, alergările lungi pot fi plictisitoare. Dacă nu ai ascultat niciodată un audiobook în timp ce alergai, atunci trebuie să faci neapărat asta. Alege o carte care-ți place și cu siguranță vei descoperi încă un motiv să lași totul pentru o ieșire în parc.

5 lucruri care te pot ajuta să-ți regăsești motivația de a alerga

Cumpără-ți o pereche nouă de pantofi de alergare

Cumpărăturile au efecte benefice asupra noastră, așa că este timpul să investești într-o pereche nouă de pantofi de alergare. Ai două avantaje: primul – te vei simți mai confortabil când alergi, iar al doilea – vei simți un sentiment de vinovăție dacă nu pui pantofii noi la treabă.

5 lucruri care te pot ajuta să-ți regăsești motivația de a alerga

Încearcă ceva nou

Trezește-te dimineața devreme, îmbracă-te în echipamentul de alergare, ia ceva bani la tine și ieși din casă. Aleargă când ai chef, mergi când ai chef și nu o lua pe traseul tău obișnuit. Oprește-te la o cafea, fă-ți o mică plăcere. Important este să faci asta toată ziua, până când se întunecă. Să te miști toată ziua. Cu siguranță, când te vei întoarce acasă, te vei simți din nou plin de energie.

5 lucruri care te pot ajuta să-ți regăsești motivația de a alerga

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

16 + nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.