KIDS RACES RUNFEST

350 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, sunt invitați să participe gratuit la KIDS RACES RUNFEST din cadrul evenimentului RACE TO NATURE  Trail & Family Run, ce va avea loc pe 17 aprilie la Cernica. Cursele pentru cei mici sunt susținute de Ion Țiriac Foundation, în calitate de partener oficial.

Ion Țiriac Foundation s-a născut din dorința domnului Ion Țiriac de a contribui la dezvoltarea sportului și la încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și al tinerilor din România.

CITEȘTE ȘI: Tiberiu Uşeriu a câştigat ultramaratonul 6633 Arctic Ultra

Misiunea principală a fundației este de a promova importanța practicării sportului pentru un corp și o minte sănătoase, activitate care dezvoltă fairplay-ul, etica, spiritul de echipă, perseverența și ambiția, caracteristici esențiale unui caracter puternic. Activitățile fundației susțin, de asemenea, societatea în ansamblul său, oferind suport persoanelor aflate în situații dificile de viață.

KIDS RACES RUNFEST

Pe 17 aprilie, toti puștii care se vor alinia la start, pentru a lua parte la KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation, vor avea bucuria să o aibă alături pe Gabriela Szabo, campioană olimpică și mondială la atletism, care susține în acest fel mișcarea în rândul copiilor pentru o viață sănătoasă și un spirit deschis și prietenos.

Cei mici au la dispoziție curse desfășurate pe 2 trasee de concurs diferite. Astfel, cei cu vârste între 6 și 7 ani vor putea alerga pe un traseu de un kilometru, special amenajat în perimetrul Extreme Park Cernica.

CITEȘTE ȘI: Argint pentru Andrei Gag la Mondialele de sală din Oregon

Pentru copiii cu vârste între 8 și 11 ani este disponibil un traseu de 2 kilometri, realizat tot în cadrul parcului de aventură, astfel încât tura de alergare să fie una plăcută și distractivă.

Totodată, KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation vor beneficia de consultanță tehnică din partea antrenorului emerit Zsolt Gyongyossy, prin Asociaţia Club Sportiv „ZSOLT GYONGYOSSY, educaţie prin sport” care asigură un know-how de nivel internațional.

Copiii înscriși în competiție vor primi pachetul de concurs ce include: tricou personalizat cu emblema KIDS RACES RUNFEST by Ion Țiriac Foundation; număr de concurs personalizat, cu cip de cronometrare atașat; voucher cu discount oferit de Running Warehouse Europe; crackers; medalie de Finisher, după încheierea cursei; o porție de paste Barilla, nr. 1 în Italia, ce va fi acordată la finalul concursului.

Zona de Start/Finish va fi amenajată într-o locație pitorească din cadrul Extreme Park Cernica, în apropierea lacului, dar cu acces la diferite facilități pentru toți participanții, fie concurenți sau susținători. Aceştia vor beneficia de serviciile evenimentului, oferite de MPG şi partenerii săi la standarde superioare, printre care menţionăm: puncte de hidratare şi alimentare, servicii de cronometrare, sesiune de încălzire înainte de curse, asistenţă medicală de specialitate, amenajarea şi marcarea traseelor, securitate, dar şi locuri de joacă aflate în incinta Extreme Park Cernica.

CITEȘTE ȘI: Primul număr al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio

Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online pe www.runfest.ro, pe pagina dedicată evenimentului, până pe 13 aprilie inclusiv.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria COMPETIȚII:
Mai sunt două luni până la startul Transylvania100
Road Grand PINK revine in Otopeni pe 23 aprilie 2016
Peste 500 sute de sportivi români și străini participă la Maratonul Nisipului
Unde alergăm: Maratonul Via-Maria-Theresia 2016
Bucharest Running Club și-a prezentat calendarul de evenimente pentru 2016
Cinci evenimente de alergare, programate în 2016, în cadrul platformei RUNFEST
S-au deschis înscrierile pentru Semimaraton Sibiu, cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România
Ediția de primăvară Băneasa Trail Run se va desfășura pe 24 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + eighteen =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.