3 lucruri utile de la Lidl

Crivit este marca de produse sportswear de la Lidl, iar raportul preț-calitate este unul bun din toate punctele de vedere.

Dacă te bate gândul să te apuci de sport și treci zilele acestea pe la Lidl, găsești un ceas cu senzor pentru măsurarea pulsului. Disponibil în trei variante, ceasul Crivit poate fi util la începutul carierei tale de alergător.

Ceas Crivit

Acesta dispune de transfer codat digital, fără cablu, al frecvenței inimii, de la cureaua de pe piept către ceas, ecran LC cu iluminare de fundal și are diferite funcții, precum antrenarea pulsului vizat cu cronometru şi alarmă (include domenii de performanţă cu reglare individuală), calcularea indexului masei corporale şi afişaj al consumului de calorii, arderii grăsimilor şi nivelului Fitness.

Acesta vine la pachet cu cureaua pentru piept, suport pentru bicicletă și baterii. Desigur, arată și ora și are și alarmă, în caz că-ți făceai griji că te va absorbi alergarea și vei întârzia la birou.

Tot la Lidl găsești în aceste zile un bandaj pentru genunchi de la Sensiplast. Acesta oferă un suport eficient pentru susținerea genunchiului și poate fi purtat sub sau peste echipamentul de antrenament.

bandaj pentru genunchi Sensiplast

E util în cazul suprasolicitării corporale sau în timpul exercițiilor fizice, accidentărilor la nivelul genunchiului, uzurii genunchiului, instabilităţii uşoare a genunchiului sau a durerilor cronice şi edemelor.

Tot din categoria “mai bine o ai în casă decât să o cauți când ai nevoie” face parte și centura pentru spate de la Sensiplast.

Este o centură stabilizatoare și eficientă pentru menținerea unei poziții corecte a coloanei vertebrale, care oferă o stabilitate suplimentară datorită celor două pernițe detaşabile, cu formă ergonomică, din zona lombară.

Mai include și o centură de compresie, detaşabilă, strat stabilizant, călduros cu perforaţii și poate fi purtată pe dedesubtul sau pe deasupra hainelor. Plus bandă cu arici pentru utilizare și fixare rapide.

E utilă în cazul durerilor de spate din partea inferioară (regiunea lombară), suprasolicitării coloanei vertebrale, tensionării muşchilor, suprasolicitării corporale sau în timpul exercițiilor fizice, hipermobilității la nivelul coloanei vertebrale în zona lombară, primului ajutor în caz de contracţii musculare lombare.

centura pentru spate de la Sensiplast

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria SFATURI:
Cum te pregătești pentru o cursă de alergare – 7 sfaturi pentru începători
Cum să faci să alergi mai mult
Cum ne alegem pantofii de alergare
5 chestii esențiale pentru cursele de trail
10 lucruri esențiale de reținut dacă vrei să te apuci de alergat
Primii pași spre marea alergare cu FitRepublic
Cât costă să alergi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.