Tibi Ușeriu - 27 pași

Nu se poate să nu fi auzit de Tibi Ușeriu și de aventurile lui în ultramaratoanele extreme din zonele înghețate ale Planetei. Povestea ultimei sale reușite a fost și în numărul 6 al revistei RUNNING MAG.

Tibi Ușeriu a apucat să scrie, între curse, și o carte autobiografică, „27 de pași„.

Dacă îți plac filmele de acțiune cu evadări și împușcături, atunci o să-ți fie greu să lași cartea din mână, atât de dinamică este situația. Cu toate grozăviile povestite acolo, avem în față un scenariu foarte tare chiar pentru un proiect de Hollywood.

După o copilărie chinuită în România comunistă și săracă, care ar fi mutilat spiritul oricui, Tibi evadează într-o Europă liberă și plină de tentații. Pasul către viața interlopă a fost ușor de făcut, însă la fel de firesc au urmat și întemnițările în închisorile Occidentului.

Urmează o succesiune de evadări spectaculoase, dar și o sentință de 10 ani într-un penitenciar de maximă securitate și lungi perioade de solitudine.

Cum s-a transformat deținutul Ușeriu în atletul Ușeriu? Asta trebuie citit în cartea”27 de pași„, fără grabă și cu o doză mare de empatie implicată în proces.

Totodată, prin cumpărarea cărții, vei susține cauzele și proiectele pornite de asociația Tășuleasa Social, asociație fondată de cei doi frați Ușeriu, Alin și Tibi.

Pentru a afla mai multe despre proiecte, dar și despre rețelele de distribuție a cărții, trebuie intrat pe www.tasuleasasocial.ro și de acolo, urmate instrucțiunile și opțiunile de cumpărare.

Foto: Tășuleasa Social

Citește și: 7 sfaturi de la atleta Daniela Cîrlan pentru alergătorii începători

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

2 − one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.