Anca Bucur

Anca Bucur este unul dintre cei doi căpitani adidas Runners România. Așa că am ieșit cu ea la alergare și am vorbit despre comunitate, alergare, fitness și planuri de viitor. 

Ce înseamnă pentru tine să fii unul dintre căpitanii adidas Runners?

Mă simt onorată și bucuroasă să fac parte dintr-un proiect global care este special.

Fac sport de la vârsta de trei ani, am transformat această pasiune în performanță și carieră. Îmi place să lucrez cu oamenii, să le fiu aproape, să îi inspir, să le ofer antrenamente și sfaturi utile. Iubesc și susțin sportul, indiferent ce formă ia acesta.

Cum ai descrie comunitatea adidas Runners?

Un grup de oameni diferiți cu aceeași pasiune comună: alergarea. Indiferent că sunt amatori sau profesioniști, toți sunt conduși de aceeași motivație: să devină mai puternici și încrezători în forțele proprii.

Comunitatea adidas Runners este locul unde nu te simți singur. Este locul în care ești înconjurat de prieteni și antrenori dornici să îți aducă aproape cele mai frumoase experiențe sportive.

De ce să alergăm alături de comunitatea adidas Runners?

Pentru că ne dorim să îți oferim o experiență unică și să te motivăm să mergi mereu mai departe.

Care a fost cel mai interesant proiect al tău, în calitate de căpitan adidas Runners?

Fiecare eveniment adidas Runners Bucharest îmi oferă ocazia să întâlnesc oameni noi și îmi permite să împărtășesc cu ei din experiența mea de sportiv și antrenor, ceea ce mă face să mă simt mereu entuziasmată de fiecare întâlnire.

Ce rol joacă alergarea în viața ta?

Chiar dacă am făcut 29 de ani de gimnastică și fitness, bucuria de a face mișcare liber și prilejul de a mă conecta cu natura, cu gândurile mele, cu prezentul înseamnă mult pentru mine. O formă de antrenament ce îmi oferă energie și liniște, în același timp.

Poți să ne recomanzi câteva locuri de alergare din București?

Cu drag! Aș face un Top 3 – cele mai frecventate/alergate locuri de mine: pădurea Băneasa, parcul Herăstrău și Stadionul „Iolanda Balaș”.

Care sunt pantofii de alergare preferați?

UB 19 ( Ultraboost19) pentru alergările de lungă durata și PulseBoost HD pentru alergările în oraș.

Care este rutina ta de beauty și ce sfaturi ai pentru alergătoare?

Pentru mine, rutina de beauty începe din interior. Am grijă să mănânc sănătos, cu mese bine calculate, alimente proaspete și bogate în antioxidanți.

Hidratarea: consumul de apă este benefic nu doar pentru sănătatea organismului, ci și pentru a arăta și a te simți bine. Apa ajută la detoxificarea organismului și la menținerea hidratării și elasticității pielii.

Îmi place să am un ten curat, așa că mă demachiez sau îmi curăț fața ori de câte ori am ocazia într-o zi. Rutina zilnică de make-up este alcătuită din trei produse: o cremă hidratantă, balsam de buze și rimel whaterproof. Cred că cel mai important este să te simți bine în pielea ta și să îți tratezi corpul cu respect, atât la interior, cât și la exterior.

Care sunt cele mai importante realizări din 2019?

Cea mai importantă realizare profesională din acest an este câștigarea celui de-al 6-le-a titlu mondial în fitness, competiție ce a avut loc la sfârșitul lunii iunie în Miami (Miss Fitness Universe)

Și ce proiecte ai pentru anul viitor?

În prezent, mă bucur să fiu mamă, mă bucur de performanța și de rezultatele obținute în sportul pe care îl practic. Dar mă gândesc mereu la noi provocări. Vă țin la curent!

Despre Anca Bucur

Vârstă: 32 de ani
Palmares: multiplă campioană națională la gimnastică aerobică și medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale + de 6 ori Campioană Mondială la fitness
Facebook: AncaBucur.MissFitness
Instagram: AncaBucur.MissFitness
Site: www.ancabucur.ro

Foto: Marooni

Vrei să nu ratezi nici un număr RUNNING MAG / FITNESS MAG în 2020? Abonează-te!

 Abonează-te la RUNNING MAG / FITNESS MAG Print Edition 

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.