Crosul Pădurii Copiilor

Încă n-ai planuri de alergare pentru luna mai? Te invităm să lași grijile printre printre copaci, pe 27 mai, în pădurea Băneasa. Trage aer proaspăt în piept, ascultă ciripitul păsărilor și aleargă 5, 10 sau 15 km de pădure la Crosul Pădurii Copiilor!

10 ani de Cros și zeci de hectare de pădure vom sărbători anul acesta cu o ediție aniversară de Crosul Pădurii Copiilor! Pe 27 mai alergăm la Băneasa și ne menținem tonusul peste vară pentru Crosul Pădurii Copiilor – ediție aniversară – de pe 3 și 4 noiembrie.

Contribuția de participare unică pentru 27 mai este și ea de warm-up: 75 lei până în ziua evenimentului. Nu uita că vei alerga printre copaci pentru copaci: fondurile obținute sunt utilizate pentru întreținerea celor peste 60 de ha de pădure înființate până acum, de care beneficiază 8 comunități rurale!

Și dacă în cazul nostru alergatul este și în beneficiul pădurii, trebuie să știi că este oricum și în beneficiul tău: te ajută să te menții sănătos, să ai un somn liniștit și o stare bună de spirit. Așa că ce mai aștepți? Înscrie-te acum și ne vedem la linia de start !

Dacă planurile tale sunt deja făcute și totuși vrei să alergi la Cros nu uita de ediția din toamnă : Crosul Pădurii Copiilor din Parcul Tineretului.

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.