TriChallenge

Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, au anunțat că s-au înscris deja 1.000 de sportivi din 10 țări la startul competiției.

La evenimentul care se va desfășura în perioada 14-16 septembrie, la Mamaia, vor fi peste 2.000 de pasionați de mișcare. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la TriChallenge.

De asemenea, în cadrul acestei ediții, probele TriKids Duatlon și Crosul de 5km vor fi gratuite pentru constănțeni, inclusiv pentru cei de vârste fragede. TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon.

Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon.

În plus, TriChallenge va eprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS. Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungand astfel pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Citește și: Au început înscrierile pentru Călătorie între Cer și Pământ 2018

Urmărește RunningMag.ro pe FacebookYouTubeTwitterInstagramGoogle + și Mixcloud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − three =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.