Love2Run

Duminică, 21 februarie 2016, începând cu ora 11.00, constănţenii şi turiştii aflați pe litoral vor sărbători, într-un mod inedit, Dragobetele, printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită.

Crosul Love2Run este organizat de Asociația Sportivă “SanaSport”. “Love2Run nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim atât iubirea, dar în același timp marcăm și începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problemă pentru cei care vor să participe la cros, dar nu au parteneră. Nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu și, de ce nu, să-și găsească și jumătatea”, declară Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive “SanaSport” și organizatorul Maratonului Nisipului.

CITEȘTE ȘI: Primul număr al revistei RUNNING MAG este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio

Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competiția internațională “Maratonul Nisipului”. A treia ediție a evenimentului internațional va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță.

Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și cursa populară „Family Run”, prin care se dorește promovarea sportului în familie și combaterea obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

CITEȘTE ȘI: Aleargă oriunde la Wings for Life World Run prin aplicația Selfie Run

La ediția din acest an a Maratonului Nisipului, participanții vor alerga pentru o cauză nobilă, și anume ajutorarea copiilor născuți prematur sau cu afecțiuni medicale. Campania umanitară “Dăruiește Primul Zâmbet” este inițiată de Asociația “Dăruiește Aripi” și vizează reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți și a Compatimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria COMPETIȚII:
Toma Coconea aleargă la S-KARP UrbanTrail Sinaia
Kick Off Events aduce B2RUN în România

Cea de-a treia ediție SkyRun a adunat peste 800 de oameni la start
GALERIE FOTO: SkyRun 2016
Unde alergăm: Retezat SkyRace Intersport a ajuns la ediția a cincea!
Omul, maratonul și mașina
Kick Off Events aduce B2RUN în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − five =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.