trichallenge-mamaia

Și nu a unuia oarecare. TriChallenge Mamaia este cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est și Balcani. Știi deja ce faci pe 10 septembrie, nu?

RUNNING MAG nu este doar despre alergare. Este despre stilul de viață al alergătorilor, dar și despre alergarea în alte sporturi.

Cel mai probabil, după alergare urmează bicicleta și, în final, dacă stai bine cu înotul, te aventurezi și în apă. Și uite așa am ajuns la un triatlon.

Dacă nu ai mai făcut asta niciodată până acum, avem evenimentul perfect pentru tine, iar dacă ești deja pasionat de triatlon suntem siguri că ești pe lista de participare la TriChallenge Mamaia.

Triatlonul îmbină în mod armonios cele trei discipline sportive (înotul, ciclismul și alergarea). Nu este doar un sport, ci și un stil de viață. Se spune despre triatloniști că sunt o comunitate aparte, unde prietenia și sportivitatea sunt la mare preț.

Competiție pentru amatori şi sportivi profesionişti

În 10 septembrie 2016, Mamaia va fi gazda celei de-a opta ediții TriChallenge. Lacul Siutghiol, Bulevardul Mamaia (din Năvodari până la Aqua Magic), parcarea de la Rex, promenada şi plaja, toate vor fi însufleţite de peste 1.500 de participanţi care vor înota, vor pedala şi vor alerga.

Anul acesta, provocarea este dusă mai departe, atât la nivel național, cât și internațional, în cadrul TriChallenge. Va fi un eveniment sportiv complet din toate punctele de vedere, pentru toți participanții (profesioniști și amatori din țară și de peste hotare).

După două ediții speciale, în care TriChallenge a fost gazdă pentru Cupa Europeană (în 2014) și Cupa Europeană Premium (în 2015), unde s-au întrecut unii dintre cei mai buni triatlonişti profesionişti din lume, anul acesta evenimentul ia o pauză de la aventura organizării acestei competiţii.

Se va concentra pe dezvoltarea curselor dedicate sportivilor amatori și copiilor, cu o infrastructură de concurs la cele mai înalte standarde, cu un accent sporit pe partea de entertainment și sprijin oferit participanților.

Amatorii vor avea ocazia să participe la proba care li se potriveşte cel mai bine, atât la întrecerile individuale, cât şi în cadrul celor de ştafetă. Este deja o tradiție ca TriChallenge Mamaia să încheie seria competiţiilor de triatlon de şosea din cadrul circuitului Federaţiei Române de Triatlon (Romanian Triathlon Series), iar evenimentul de la Mamaia este Grand Final.

Probele de alergare și ciclism se desfășoară pe șosea, în condiții de siguranță maximă, cu trafic oprit, pe o suprafață plată sută la sută şi cu trasee diferite (pe Bulevardul Mamaia), iar înotul se face în Lacul Siutghiol, fiind foarte potrivit și pentru cei care doresc să participe la primul lor triatlon.

Mai multe detalii despre TriChallenge Mamaia și un interviu cu Vlad Stoica, managerul smartatletic, poți citi în numărul 3 al revistei RUNNING MAG care este acum disponibil în rețeaua de magazine Inmedio, în magazinul Sport Guru (București) și online pe Books Express.

Abonamentele se pot face prin intermediul partenerului nostru Manpres Distribution.

Urmărește RunningMag.ro pe Facebook, YouTube, Twitter, Instagram și Google +

Citește și articole din categoria PR & MARKETING:
[VIDEO] Nissan și Richard Whitehead te dau jos de pe canapea
[VIDEO] Strania poveste a noului spot Reebok
Visa mizează pe bătăile inimii unui atlet în spotul pentru Olimpiada de la Rio. Fabulos!

Ești suficient de rapid pentru a câștiga o pereche de Reebok?
Primul adidas „The X” a fost inaugurat la Londra
Transpirație sau like-uri pe Facebook? ASICS te provoacă să vrei mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.